biologische markt Weesp

Biologische markt Weesp

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Weesp die elke vrijdag te bezoeken is in het gezellige historische centrum van de stad.

Rico's biokazen

Weesp heeft een speciaal plekje in mijn hart sinds ik er drie jaar lang heb gewoond. Na een heleboel woninghoppen in en rond Amsterdam besloten wij bij het afronden van onze studies dat we wel in de buurt van Amsterdam wilden wonen, maar dat Amsterdam zelf toch echt geen optie was. Weesp was ideaal voor ons door de ligging nabij Amsterdam en het dorpse gevoel. We hebben er jaren met plezier gewoond, al moesten wij door werk elders uiteindelijk toch verhuizen. De biologische markt in Weesp bezocht ik regelmatig en is niet heel omvangrijk, maar biedt toch een aantal fijne kramen waar je terecht kunt voor jouw verse en lokale biologische boodschappen. Zo kun je hier onder andere terecht bij de kraam van Rico’s biokazen voor biologische kazen en zuivelproducten, bij Le Perron voor vers brood en heel veel andere lekkernijen, Biogroentenathome voor biologische groente en fruit, Honing & Heerlijkheden voor honing, jam, crèmes en andere seizoenspecialiteiten en vishandel de Graaf voor verse vis met het MSC keurmerk. Wil je even gezellig een kopje koffie drinken na een bezoek aan de markt dan kun je aanschuiven bij de gezellige zaak van Le Perron aan de Nieuwstraat.

Le Perron Weesp

De biologische markt Weesp vindt elke vrijdag plaats van 09.00 uur tot 14.00 uur in de Nieuwstraat, op de kruising met de Slijkstraat. Voor meer informatie over de aanwezige kramen kun je ook een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de biologische markt Weesp.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/biomarktweesp/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/ricosbiokazen/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/lunchroomenbakkerij/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *